Galaţiul va fi gazda „Forumului de Cooperare în Regiunea Dunării”

Galaţiul va deveni, în perioada 11-12 aprilie 2019, gazda primei ediţii a “Forumului de Cooperare în Regiunea Dunării”, eveniment organizat de Universitatea “Dunărea de Jos” din Galați şi Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti, sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe şi al Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene.

Scopul “Forumului de Cooperare în Regiunea Dunării” este de a deveni o platformă de dialog politic şi economic pe teme privind dezvoltarea regiunii Dunării şi de a facilita o relaţie mai strânsă în elaborarea politicilor UE şi punerea lor în practică între factorii de decizie de la nivel naţional şi european şi partenerii locali şi regionali.

Printre participanţii la acest important eveniment ce se va organiza la Galaţi se vor număra reprezentanţi guvernamentali, alături de oficiali europeni de rang înalt, funcționari din cadrul administrațiilor regiunilor și orașelor, precum și experți și reprezentanți ai mediului universitar şi ai mediului de afaceri. Astfel, pe parcursul celor două zile ale forumului, aceştia vor avea ocazia de a face schimb de bune practici și cunoștințe în domeniul dezvoltării regionale și urbane.

Full article