Forumul Național al Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării (SUERD) – ediția 2019

Ministerul Afacerilor Externe împreună cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice are deosebita plăcere de a vă invita să participați la Forumul Național al Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării (SUERD) – ediția 2019, care va avea loc la Palatul Parlamentului intrarea C1 în data de 28 octombrie 2019 între orele 9.30 – 15.00. Evenimentul va fi precedat în data de 27 octombrie 2019 de o cina festivă ce se va desfășura la Hanul lui Manuc, Str. Franceză nr. 62-64, București între orele 19-21.

Detalii cu privire la programul evenimentului se regăsesc în agenda preliminară, o puteți accesa la acest link.

Persoanele desemnate în vederea participării la Forumul Național SUERD ediția 2019, sunt rugate să se înregistreze până la data de 23 octombrie 2019, prin completarea formularului de înregistrare anexat și transmiterea acestuia în atenția dnei  Raluca Herepean, tel. 021.311.24.23, fax. 021.316.69.97, e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Informații suplimentare

SUERD este o inițiativă politică de anvergură a României în Uniunea Europeană, a cărei succes necesită angajarea activă a administrației și a societății românești deopotrivă. România este deplin implicată în creșterea gradului de implementare a acestei Strategii a UE, în vederea asigurării dezvoltării economice, creșterii coeziunii și reducerii decalajelor teritoriale din regiunea Dunării. SUERD reprezintă un instrument comunitar de cooperare macro-regională al statelor riverane, destinat dezvoltării sociale, economice și teritoriale a macroregiunii dunărene, prin consolidarea implementării în regiune a politicilor și legislației Uniunii Europene.Forumul Național va marca și sfârșitul mandatului României la Președinția rotativă a SUERD, reprezentând un bun prilej de bilanț și de transfer al mandatului către Croația.